Skip to content

Jongeren

Je kunt behoorlijk in de knoop zitten met jezelf. En dat kan op zoveel verschillende manieren. Bijvoorbeeld wanneer het je niet lukt om tevreden te zijn, je voelt je ongelukkig of je weet niet de juiste manier om met lastige situaties om te gaan. Jij bent een heel eigen persoon, uniek en je neemt je eigen ervaringen mee. Die ervaringen vormen je. En dat kan positief en negatief zijn.

 

Het gaat niet zo goed met me

Ben je op een punt aangekomen dat hoe goed je zelf ook je best doet, het gewoon niet meer lukt? Weet je stiekem ook wel dat je hulp kan gebruiken? Niet tof natuurlijk en zeker ook niet makkelijk. Want je bent niet gek of zo. En je wil ook echt niet dat iemand dat van je denkt. Wij denken in ieder geval niet zo. Zie ons als een tijdelijk extra steuntje in de rug. Luisteren naar waar jij mee zit. Nooit een veroordeling, maar wel aandacht voor jou, het unieke mens wat jij bent. Samen kijken we naar wat er moeilijk is en zoeken naar manieren om lekkerder in je vel te zitten.

 

Maar hoe dan?

We oefenen samen met hoe je om kunt gaan met je gevoelens en kijken naar wat je in je hoofd tegen jezelf zegt. We pakken de problemen die je hebt aan en tackelen de narigheid samen. Het gaat erom dat jij mag zijn wie jij bent. Dat er echte aandacht voor je is en dat je begrip en steun voelt. We zorgen ervoor dat wat we doen ook echt voor jou werkt. Bij ons behandelcentrum werken verschillende therapeuten die allemaal hun eigen karakter en kwaliteiten meenemen de therapie in. Samen kijken we wat voor jou het beste werkt en wie het beste bij jou past.

 

Het leven kan (soms) echt stom zijn

En dan voelt het alsof het nooit meer goed zal komen. Wanneer je al heel veel jaren op deze wereld bent dan weet je dat er ups en downs zijn. Maar als je nog jong bent dan kan je in een slechte periode het gevoel hebben dat het nooit meer over zal gaan. Wat er nu niet klopt in jouw leven kan je dan ook helemaal overspoelen.

Meer weten over therapie bij Ervaringsgericht? Je kunt ons gewoon mailen en we zijn best vriendelijk. We hebben ook een geen-goed-gevoel-garantie; Je moet niets wat je zelf niet wil.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar vallen onder de jeugdwet. Dat betekent dat de therapie vaak vergoed wordt wanneer de behandelaar een contract heeft met de gemeente waarin je woont. Dat hebben wij, en meer kun jij (of je ouders) er hier over vinden.

het-gaat-niet-zo-goed-met-mij
Aanmelden?

Voelt makkelijker

‘Het fijne van ervaringsgericht werken is dat je niet altijd moet praten. Het voelt makkelijker en toch werkt het heel goed!’

Zwaar klote

‘Aan de buitenkant ziet niemand wat aan me. Maar van binnen voel ik me zwaar klote.’

Voel me anders

‘Ik laat liever niet merken dat ik me zo anders voel. Je weet niet wie je echt kunt vertrouwen.’