Skip to content

Carlijn Blom

Ik ben Carlijn Blom. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn als beeldend therapeut. Het beeldend werken biedt een uitkomst voor diegenen die liever niet alleen praten maar ook graag doen. Via een beeldende weg neem ik je aan de hand mee, waarbij we door middel van tekenen, schilderen, of boetseren, de problemen zichtbaar  en hanteerbaar maken door, met bewust gekozen oefeningen, de uitdagingen aan te gaan.

Ervaring met de technieken is helemaal niet nodig en de oefeningen worden altijd afgestemd op leeftijd en kunnen. Zo heb ik bijvoorbeeld ook gewerkt bij een revalidatie centrum voor blinde en slecht ziende mensen, waar het zoeken naar de juiste techniek zonder de visuele bevestiging de uitdaging was. Hier heb ik geleerd dat er altijd een oplossing is. Hierna ben ik aan het werk gegaan met fysiek beperkte mensen en hier kon ik op een ander vlak de zoektocht naar oplossingen voor het kunstzinnig werken voortzetten en werd ik bevestigd in mijn gedachte dat er altijd een oplossing te vinden is.

Ook binnen ons behandelcentrum kijk ik samen met de persoon die ik voor me heb, naar dat wat past en dat wat kan. Mijn kracht is om aan te sluiten en van daaruit mee te nemen op reis. Een reis die voor iedereen anders zal zijn en dat is precies wat dit werk zo mooi maakt. Ieder mens heeft iets anders nodig en samen zoeken we de beste weg.

 

Deel via
carlijn-blom-ervaringsgericht